Een telefoon of tablet hebben we tegenwoordig altijd bij ons. En op het moment dat we de telefoon of tablet het meest nodig hebben, zal je net zien dat de batterij bijna leeg is. Dan maar op zoek naar een oplaadpunt. Maar wat als dat nu even niet zo gemakkelijk is.

 

Samsonite heeft hiervoor een oplossing ontwikkelt. Zowel voor privé gebruik als ook op zakelijk gebied heeft Samsonite gezien dat er een behoefte is aan powerbanks. Nu kun je deze natuurlijk los kopen en meenemen in je tas of rugzak. Samsonite gaat echter deze draadloze powerbank integreren in enkele van haar tassen en rugzakken. Deze powerbank worden dus geplaatst achter het vak voor de mobiel en/of tablet. Uiteraard zal deze draadloze powerbank ook een USB aansluiting hebben, zodat u uw telefoon en/of tablet met een kabeltje kunt laden.

 

De verwachting is vooralsnog dat de powerbank voldoende capaciteit heeft om een telefoon circa 3 keer op te laden. Vergeet aan het einde van de dag echter niet om uw laptop of tas aan het stopcontact te hangen, om de powerbank weer op te laden.

 

De eerste collectie met een geïntegreerde draadloze powerbank zal de ‘Samsonite EnerQI serie’ zijn. Deze serie zal bestaan uit een laptop rugzak en schoudertas. Ook wordt er een speciale collectie voor de vrouwelijke professional verwacht in de ‘Lady Tech Collectie’.

 

Zodra deze collectie beschikbaar is, zullen wij u uiteraard hierover informeren.