Sinds 1972
Grote collectie topmerken
Fysieke winkel
Veilig betalen

Ruilen & retourneren

Bij Het Brabants Lederwarenhuis heeft u het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na de annulering heeft u nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 7,25 per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@lederwaren.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retourneren

U kunt uw artikel binnen 14 dagen na bestelling retourneren. De verzendkosten die hierbij gemaakt worden zijn voor eigen rekening.

Het artikel moet in onbeschadigde staat zijn en van originele labels en originele verpakking zijn voorzien. Daarnaast mag het artikel niet gebruikt of gedragen zijn. Bestelde artikelen kunnen enkel en alleen worden geretourneerd of geruild bij Het Brabants Lederwarenhuis en niet in een andere winkel waar producten van het merk dat u besteld heeft te verkrijgen zijn.

Retourneren kan op het volgende adres:
Het Brabants Lederwarenhuis
T.A.V. Internetbestellingen
Frederik Hendriklaan 237
2582 CC Den Haag

Vermeld bij de retourzending de volgende gegevens:

  • Uw adresgegevens;
  • Bestelnummer, deze vindt u in de orderbevestiging e-mail;
  • Rekeningnummer en naam van de bank voor de terugbetaling.

Na ontvangst zal binnen 14 dagen het aankoopbedragen worden overgemaakt op uw rekening. Hierbij zullen eventueel gemaakte verzendkosten niet worden vergoed.

Ruilen

Mocht u het gekochte artikel willen ruilen, dan kan dit binnen 14 dagen na ontvangst. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar info@lederwaren.nl, onder vermelding van uw bestelnummer. Deze vindt u in de orderbevestiging.

Vermeld in deze e-mail:

  • Voor welk product u het wilt ruilen;
  • Uw Adresgegevens;
  • Rekeningnummer en naam van de bank voor eventuele terugbetaling.

Retourneren kan op het volgende adres:
Het Brabants Lederwarenhuis
T.A.V. Internetbestellingen
Frederik Hendriklaan 237
2582 CC Den Haag

Nadat wij de retourzending hebben ontvangen en het verschil in prijs hebben ontvangen of geretourneerd, versturen wij het nieuwe artikel kosteloos op.

Overige ruil- en retourregels

Wanneer bij Het Brabants Lederwarenhuis het vermoeden bestaat dat artikelen zijn gebruikt of zijn beschadigd, dan behouden wij het recht om de retour gezonden producten te weigeren. Heeft u nog vragen over ruilen & retourneren? Neem dan contact met ons op.

X